Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα τον ιστοχώρο των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Εποπτείας ΜΜΕ της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.


Στον ιστοχώρο αυτό μπορείτε :

  • να αναζητήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας των 6.000 περίπου εντύπων όλων των κατηγοριών που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • να δείτε τις καταστάσεις με τα εγκεκριμένα προγράμματα της διαφημιστικής προβολής των φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα
  • να υποβάλλετε ηλεκτρονικά τα ετήσια απολογιστικά στοιχεία για τη διαφημιστική δαπάνη (για φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα)
  • να υποβάλλετε ηλεκτρονικά αιτήσεις για την έγκριση προγραμμάτων διαφημιστικής προβολής (για φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα)
  • να υποβάλλετε ηλεκτρονικά τριμηνιαίο απολογισμό των δημοσκοπήσεων (για φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα)


Η αναζήτηση των εντύπων, η πλοήγηση στα εγκεκριμένα προγράμματα διαφημιστικής προβολής, στις εκθέσεις απολογισμών διαφημιστικής δαπάνης καθώς και στις δημοσκοπήσεις του Δημοσίου δεν απαιτεί τη χρήση κωδικού. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιστοχώρου e-Πασιθέα θα πρέπει να διαθέτετε κωδικό πρόσβασης (login) και συνθηματικό (password).


Ενημερώσεις


12/3/2007: Νέες λειτουργίες προστέθηκαν στην ηλεκτρονική υποβολή των Ετήσιων Απολογιστικών Καταστάσεων Διαφημιστικής Δαπάνης.


25/6/2007: Προστέθηκε η λειτουργία της ηλεκτρονικής υποβολής των Τριμηνιαίων Απολογιστικών Καταστάσεων Διαφημιστικής Δαπάνης.


29/10/2007: Προστέθηκε η λειτουργία της ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Έγκρισης Προγραμμάτων Διαφημιστικής Προβολής.Για να μπείτε στο σύστημα πατήστε εδώ.
Για να κάνετε αίτηση και να πάρετε κωδικό και συνθηματικό πατήστε εδώ.