Μετάβαση στο περιεχόμενο της σελίδας Επιστροφή στην αρχική σελίδα
  1. Αρχική Σελίδα

Πολιτιστικό Δελτίο "ε π ι Κ ο Ι ν ω Ν ι Α" στην Κινεζική γλώσσα

Στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο, το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας κυκλοφορεί το δίγλωσσο ( αγγλικά & κινεζικά ) διμηνιαίο πολιτιστικό έντυπο ‘ ε π ι Κ ο Ι ν ω Ν ί Α’

Στην προσπάθειά μας να δώσουμε μια περαιτέρω ώθηση στις ελληνο-κινεζικές σχέσεις μέσα από την πλούσια διαχρονική πολιτιστική πανδαισία της ελληνικής δημιουργίας, το  Γ.Τ.Ε. Πεκίνου  συνδιαλέγεται  με την ‘ε π ι Κ ο Ι ν ω Ν ί Α’ του με τον άλλον αρχαιότερο πολιτισμό της Ανατολής, τον κινεζικό, εδραιώνοντας περαιτέρω τους ισχυρούς δεσμούς Ελλάδας και Κίνας.

Η ελληνική λέξη ‘επικοινωνία’ εμπεριέχει ήδη στη σύνθεσή της τα 4 γράμματα για την ‘Κ Ι Ν Α’, ενώ ο τίτλος του περιοδικού στο εξώφυλλο σχεδιάσθηκε να θυμίζει παλιό κινέζικο φανάρι, ανάμεσα στα χρώματα των δύο χωρών, το μπλε και το κόκκινο.

Η πολιτιστική μας αυτή εκδοτική προσπάθεια γράφεται, σχεδιάζεται και εκδίδεται αποκλειστικά από συναδέλφους του Γ.Τ.Ε. Πεκίνου, με μεγαλύτερη ή μικρότερη συμμετοχή, χωρίς άλλη έξωθεν δημοσιογραφική ή τεχνική παρεμβάση ή οικονομική δαπάνη.

  Διαβάστε το πιο πρόσφατο δελτίο: Ενδέκατο Τεύχος  

Αρχείο Πολιτιστικών δελτίων "ε π ι Κ ο Ι ν ω Ν ι Α"
(στην κινεζική γλώσσα)

Αρχείο Πολιτιστικών δελτίων "ε π ι Κ ο Ι ν ω Ν ι Α"
(στην αγγλική γλώσσα)